Romy beklimt de Mont Ventoux

Voor de tweede keer ga ik samen met het team van de Vereniging Kinderkanker Nederland de Mont Ventoux beklimmen. Na de editie van 2021 die een groot succes was, ga ik met mijn vader dit keer zowel wandelend als fietsend de berg op!

Mijn motivatie is mijn stoere broertje van nu 19 jaar, die vier jaar geleden botkanker heeft gekregen. Hij is nu na veel behandelingen en een paar grote operaties, een grote volwassen gezonde jongen geworden! Dit traject is een pittig traject geweest voor hem en ons als familie. Maar door de juiste behandeling en fijne zorg in het Prinses Máxima Centrum kunnen we er met een goed gevoel op alle zorg en behandelingen terugkijken. Daarnaast hebben we de ondersteuning vanuit de Vereniging Kinderkanker Nederland als heel erg fijn ervaren. De vereniging komt al erg snel in beeld als je in deze wereld komt. De Dagboek Agenda waarin de vereniging benoemd wordt, de informatie op de site over kinderkanker en de bijeenkomsten. Voor mijn als brus was het ook fijn om naar bijeenkomsten te gaan, dit deed ik regelmatig met mijn ouders. Hier kan je informatie krijgen maar ook een praatje maken met andere brussen en gezinnen. En dit wil ik voor alle kinderen en gezinnen die in deze situatie komen.

Vandaar dat ik samen met mijn vader en de rest van het team Vereniging Kinderkanker Nederland de berg op ga tegen kinderkanker!

Steun Romy's actie:

https://www.grootverzettegenkanker.nl/actie/romy-vos

Steun ons werk

  • Ouders, kinderen, jongeren en
    survivors blijven steunen
  • Werken aan betere zorg en nazorg
  • Kinderen steunen met de Kanjerketting

 

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws