Wij staan voor je klaar

Na de bloemenkraal, op weg naar hoop!

Wandelcoach: na de bloemenkraal

Kort of wat langer geleden heeft je kind de felbegeerde bloemenkraal aan de Kanjerketting geregen. De behandeling is afgerond. Een zware periode van behandelingen en onzekerheid ligt achter je. Pas nu lijkt er ruimte te komen om te beseffen wat er is gepasseerd in die tijd
 en hoe intens het was (en/of is). Tegelijk probeer je vooruit te kijken en de draad van jullie gezinsleven weer op te pakken.
 

Uit eigen ervaring weet Elske dat dit niet vanzelf gaat en dat het hard werken is. Vorige zomer heeft zij haar opleiding tot wandelcoach afgerond. Tijdens deze opleiding werd haar de vraag gesteld wat haar doelgroep is. Daar hoefde zij niet lang over na te denken: ouders van kinderen met kanker die het, na het afronden van de behandeling, moeite hebben de draad van het gewone leven weer op te pakken. 

Als startend wandelcoach ondersteunt Elske ouders die zich hierin herkennen. Door aandacht voor jou en je ervaringen in de achterliggende periode, in de rust die de natuur ons biedt, is het haar doel en wens je nieuwe energie en hoop te laten ervaren. Elske is vrijwilliger bij de vereniging en stelt haar wandelcoaching kosteloos aan voor ouders van kinderen die kanker hebben gehad. Ze doet dit in de regio tussen Dordrecht, Gorinchem, Den Bosch en Breda.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar: info@kinderkankernederland.nl