Podcast 'Ketting van Verhalen'

Hoe ga je ermee om als je door kinderkanker of late effecten in een andere wereld belandt? Daarover gaan Shannen Stolte en Marjolein Broeren in gesprek in de Ketting van verhalen, de splinternieuwe podcast van Vereniging Kinderkanker Nederland. De podcast gaat over het doorléven na en dóórleven van kinderkanker.

Sinds we bestaan delen we als vereniging allerlei verhalen van mensen die met kinderkanker te maken hebben (gehad). De podcast geeft je de gelegenheid de verhalen te luisteren, op een zelfgekozen moment en in je eigen tempo. We hopen dat je er houvast, bemoediging, (h)erkenning en/of troost uithaalt. Geen verhaal is hetzelfde, maar altijd voelbaar is de rode draad van verbondenheid. Zo vormen wij als het ware een KanjerKetting die al onze kleurrijke verhalen en ervaringen met elkaar verbindt.

De eerste reeks van de podcast is vanaf 10 december, WereldLichtjesDag, te beluisteren via Spotify. Elke twee weken staat er een nieuwe podcast voor je klaar. Tijdens de eerste vijf afleveringen gaan we in gesprek met ouders en brussen van een kind dat aan kanker is overleden. Op 15 februari, Wereldkinderkankerdag, starten we een volgende reeks waarbij verhalen van volwassenen die kinderkanker hebben gehad centraal staan.