Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK), dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK). Het gebruik van het logo van Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) is alleen toegestaan na toestemming van Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK).

Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die je verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de website verzoeken wij je om contact met ons op te nemen.