Wij staan voor je klaar

Oudersteuners

De oudersteuners hebben een speciale training gehad en zijn er om jou te steunen en je vragen te beantwoorden. Ze begrijpen als geen ander wat je doormaakt, want hun kind heeft ook kanker gehad. Vanuit die ervaring willen ze graag andere ouders steunen. Want soms is het prettig om met iemand te praten die weet hoe het is , die je niets hoeft uit te leggen, maar die naar je luistert en praktische tips en informatie kan geven. In het Máxima tref je de oudersteuners bij onze balie in de centrale hal. Wil je weten wanneer de oudersteuners in het aanwezig zijn? Het actuele rooster vind je hier.

Meer informatie

Je kunt ons ook altijd bereiken via oudersteuners@kinderkankernederland.nl of tijdens de aanwezigheid van de oudersteuners op 06 50 00 64 26, bijvoorbeeld als je niet weg kunt bij je kind. Je kunt ook bij een pedagogisch medewerker aangeven dat je graag contact wilt met een oudersteuner, dan nemen zij contact met ons op en komen wij naar je toe.

Oudersteuners in de shared care centra

Er zijn ook oudersteuners aanwezig in de regio van een aantal shared care centra, waaronder in Eindhoven, Ede, Hoorn, Delft, Groningen en Venlo.

De oudersteuners wonen in de buurt van het shared care centrum, wat maakt dat zij dit ziekenhuis goed kennen en daar vaak zelf ook zijn geweest voor de behandeling van hun kind. Wil je in contact komen met een oudersteuners in een shared care centra? Stuur dan een e-mail naar oudersteuners@kinderkankernederland.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 030-2422944.

Steun ons werk

  • Ouders, kinderen, jongeren en
    survivors blijven steunen
  • Werken aan betere zorg en nazorg
  • Kinderen steunen met de Kanjerketting

 

Maak het verschil, word vriend van de vereniging!

Met jouw hulp kunnen wij:

  • Ouders, kinderen, jongeren
    en survivors blijven steunen
  • Werken aan betere zorg en nazorg
  • Kinderen steunen met de Kanjerketting