Fanconi Anemie jongvolwassenen weekend 2022

Deelnemers uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk kwamen samen in de Efteling voor het jongvolwassenen weekend Fanconi Anemie. 

In tegenstelling tot 2020 en 2021 kon dit jaar eindelijk(!) het Fanconi Anemie (FA) jongvolwassenen weekend in de Efteling georganiseerd worden. Het weekend werd georganiseerd door de FA werkgroep van de Vereniging Kinderkanker Nederland in samenwerking met de Engelse patiëntenorganisatie Fanconi Hope.

Van 3 tot 5 juni kwamen zes deelnemers uit Nederland en zes deelnemers uit het Verenigd Koninkrijk naar de Efteling voor een lang weekend achtbanen, Holle Bolle Gijs en Sprookjesbos. Aan de foto is te zien dat het weer niet altijd meezat, maar ook dat de sfeer helemaal top was. Iedereen verbleef in de Vakantiepark Loonsche Land naast de Efteling. Het weekend was zo leuk, dat er al veel belangstelling is voor een volgende editie in 2023.

Dit keer willen de Engelsen het graag organiseren in Londen. Datum en programma volgen begin volgend jaar. Als je interesse hebt om mee te gaan, geef dat alvast door aan: samir@faeurope.org. Je naam wordt dan op de mailinglijst gezet. 

Wil je meer informatie over Fanconi Anemie? Kijk dan op de website: https://fanconianemie.nl/

 

Steun ons werk

  • Ouders, kinderen, jongeren en
    survivors blijven steunen
  • Werken aan betere zorg en nazorg
  • Kinderen steunen met de Kanjerketting

 

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws