Berry beklimt de Mont Ventoux

Sinds de 4e editie fiets ik al mee met de Stichting Grootverzettegenkanker.

Tijdens een van de eerste keren ben ik in contact gekomen met Marinka Draaijer en met haar in gesprek gekomen over wat VOKK (tegenwoordig Vereniging Kinderkanker Nederland) precies allemaal doet. De verhalen die ze vertelde raakte me als vader van drie kinderen. Op het moment dat het mogelijk was om zelf een doel te kunnen uitzoeken met de Stichting Groot Verzet Tegen Kanker heb ik voor Vereniging Kinderkanker Nederland gekozen. 

Dit jaar gaan we als Team Onderweg wederom fietsen voor Vereniging Kinderkanker Nederland. Helaas blijft het ophalen van geld voor onderzoek maar ook voor ondersteuning tijdens en na kanker hard nodig. Ik hoop, als bestuurslid van de Stichting Groot Verzet Tegen Kanker, dat wij in de toekomst niet meer nodig zijn en dat voor alle kankersoorten een medicijn is. Echter weet ik ook dat er nog een hele lange weg te gaan is helaas.

Ik hoop dat er ook dit jaar weer een hele mooie cheque naar Vereniging Kinderkanker Nederland toe gaat en dat deze 15e editie een groot succes gaat worden!

Met sportieve groet,

Berry

Steun ons werk

  • Ouders, kinderen, jongeren en
    survivors blijven steunen
  • Werken aan betere zorg en nazorg
  • Kinderen steunen met de Kanjerketting

 

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws