Mogelijke bijdrages

Periodiek schenken

Een periodieke schenking is fiscaal aantrekkelijk en je verzekert tegelijk de Vereniging Kinderkanker Nederland voor een langere tijd van je steun.
Een periodieke schenking is jaarlijks geheel aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Hiermee heb je dus het meeste belastingvoordeel. Overweeg je een periodieke schenking, neem dan contact op met ons info@kinderkankernederland.nl of 030-2422944.

Hoe werkt het?

Een periodieke schenking voor een periode van minimaal 5 jaar leg je eenvoudig vast via het formulier ‘periodieke gift in geld’ van de Belastingdienst. Dit formulier bevat een gedeelte voor jou en een gedeelte voor ons als ontvangende instelling.

Informatie over de fiscale voordelen van schenkingen lees je ook op de website van de Belastingdienst. Je kunt ook de Belastingtelefoon bellen: 0800-0543 (gratis).



Nalatenschap

Je kunt op verschillende manieren een bedrag aan de Vereniging Kinderkanker Nederland nalaten of onze vereniging benoemen tot (mede)erfgenaam. Je legt dit vast bij de notaris in een testament.

Legaat of erfstelling

Met een legaat laat je aan de Vereniging Kinderkanker Nederland een bepaald bedrag of (on)roerend goed na. Met een erfstelling maak je de Vereniging Kinderkanker Nederland geheel of mede-erfgenaam.

Geen successierecht

De Vereniging Kinderkanker Nederland is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat wij geen successierecht betalen over de nalatenschap. Het bedrag komt helemaal ten goede aan kinderen met kanker en hun gezinnen.

Regel je nalatenschap eenvoudig online

Wil je ons een legaat nalaten of ons benoemen als erfgenaam? Dat kan eenvoudig en voor een vast laag bedrag via NuNotariaat.



Neem contact met ons op

Heb je de Vereniging Kinderkanker Nederland  in je testament opgenomen of overweeg je dit te doen, laat het ons weten via info@kinderkankernederland.nl  of 030-2422944.



Kanjerketting

De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. Om kinderen met kanker te steunen hebben wij de KanjerKetting ontwikkeld. Wil je dit geweldige initiatief steunen? Adopteer dan een Kanjerkraal of een Kanjerketting. Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op www.kanjerketting.nl.



Personeelsactie

Je kunt ook een inzamelingsactie organiseren onder je personeel of collega’s. Het bedrag dat opgehaald wordt, kun je storten op IBAN nummer NL72 SNSB 0938 4000 45 ten name van de Vereniging Kinderkanker Nederland te De Bilt.



Bijzonder relatiegeschenk

Zoek je een bijzonder cadeau of relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze webwinkel. Door een van onze producten te kopen (bijvoorbeeld onze ketting HOPE of de Gold Ribbon) steun je ons werk.



Inzamelen mobiele telefoons en cartridges

Heb je nog cartridges en mobiele telefoons die je niet meer gebruikt? Gooi deze niet weg, maar lever ze in!

Cartridges en mobieltjes zijn geld waard; Voor alle bruikbare items ontvangen wij een vergoeding. Inzamelen is ook goed voor het milieu. De ingeleverde producten worden hergebruikt of gerecyceld en krijgen zo een tweede leven. Voor meer informatie klik hier.[RJ1] 



Kom in actie

Wil je ons werk steunen zodat we allerlei activiteiten en projecten voor gezinnen met een kind met kanker kunnen blijven organiseren? Kom dan in actie. Met je school, als gezin, vanuit je werk of met vrienden. Voor vragen en suggesties, neem contact op met  actie@kinderkankernederland.nl of 030-2422944. Ook op www.kanjerketting.nl voor ideeën en tips.

Polsbandjes ‘Kanjers met LEF’

Heb je geen inspiratie, verkoop dan polsbandjes. Op school, op je werk of tijdens een activiteit. Stuur een mail naar actie@kinderkankernederland.nl voor meer informatie en het bestellen van de bandjes.

Sportevenement

Organiseer een sponsorloop of een voetbalwedstrijd, loop mee met de Nijmeegse Vierdaagse of de Dam tot Damloop of geef je op voor de beklimming van de Mont Ventoux. En laat je sponsoren, bijvoorbeeld per rondje, inschrijving of kilometer.

Kerst- of paasmarkt

Bak koekjes, maak bloemstukjes of andere knutselwerkjes en verkoop deze of spulletjes die je verzameld hebt op bijvoorbeeld een kerst- of paasmarkt.

Rommelmarkt

Verzamel kleding, speelgoed, boeken of andere spulletjes en verkoop deze op een rommelmarkt, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag.

Eindebehandelingsfeest

Heb je de bloemenkraal gekregen? Organiseer een eindebehandeling feestje en vraag je familie en vrienden geld te doneren voor het goede doel.

Benefietfeest

Organiseer een groot feest en zamel met entree of drankjes en hapjes geld in. Zo’n feest biedt ook een mooie gelegenheid de polsbandjes ‘Kanjers met LEF’ onder de aandacht te brengen en te verkopen.

Collectebus

Vraag of je een collectebusje mag plaatsen bij je favoriete winkel, bedrijf, sportclub of gezondheidscentrum. Stuur ons een mailtje en wij sturen je een bus toe.

Statiegeld en lege flessen

Zamel lege flessen in of vraag de plaatselijke supermarkt of je gedurende een bepaalde tijd een bus voor de statiegeldbonnen mag plaatsen. Stuur ons een mail en wij sturen je een bus toe.

Inzamelen mobiele telefoons

Ga de buurt langs, de school, het werk en je club voor gebruikte mobieltjes en zamel er zo veel mogelijk in. Voor elke mobiel ontvangen wij een geldbedrag. Mail naar actie@kinderkankernederland.nl voor informatie over het inleveren van de telefoons bij ons.

YouBeDo

YouBeDo.com biedt dezelfde boeken voor dezelfde prijs aan, maar doneert een percentage van het aankoopbedrag aan een goed doel dat jij als klant kiest. Koop je boeken daarom via YouBeDo en steun de Vereniging Kinderkanker Nederland /Kanjerketting. Gewoon even aanvinken als je je aankoop doet. Bedankt!

SponsorKliks

Bestel je regelmatig iets online en wil je ons tegelijkertijd steunen? Bij SponsorKliks zijn honderden winkels aangesloten, waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando, Booking.com, Thuisbezorgd.nl en Dinnersite.nl. Bestel via SponsorKliks en wij ontvangen een percentage van het aankoopbedrag. Het kost jou geen cent extra. Dus bestel nu via sponsorkliks.com.

VVV-bonnen

Heb je nog VVV-cadeaubonnen liggen en kom je er niet toe ze te besteden? Steun ons en stuur ze naar: Vereniging Kinderkanker Nederland, Bunnikseweg 25,  3732 HV Bunnik. Wij kunnen ze inleveren en zullen het geld dat we ervoor krijgen goed besteden.