Bestel Kanjerkettingsokken en steun Vereniging Kinderkanker Nederland

In ons land krijgen elk jaar 600 kinderen tussen de 0 en 18 jaar kanker. Dat zijn tien kinderen per week. Kanker is één van de meest voorkomende doodsoorzaken bij kinderen. De behandeling van kinderkanker duurt lang en is heel zwaar. Gelukkig zijn er steeds betere behandelingen en is de overlevings- en genezingskans de afgelopen decennia enorm toegenomen.

  • Steun en informatie

  • Ervaringen delen

  • Belangenbehartiging

Over Vereniging Kinderkanker Nederland

Kanker brengt angst en onzekerheid met zich mee. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor het gezin. Dan is het fijn om steun en informatie te krijgen en ervaringen met anderen te delen. De Vereniging Kinderkanker Nederland is er voor iedereen die met kinderkanker te maken heeft (gehad). Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook daarna. Wij bieden een plek waar kinderen, ouders en andere betrokkenen terecht kunt voor herkenning, steun, een luisterend oor, begrip, ervaringsdeskundige informatie en praktische tips.

Exclusieve Kanjerkettingsokken

Om kinderen en gezinnen met kanker te steunen, ontwikkelen wij tal van initiatieven. Eén van die initiatieven is de Kanjerketting. Kinderen met kanker rijgen Kanjerkralen aan de Kanjerketting. Elke Kanjerkraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Lees meer informatie over de Kanjerketting. Daarnaast hebben we in samenwerking met Sokstudio.nl de Kanjerkettingsokken bedacht. Sokstudio.nl ontwerpt de meest vrolijke sokken met een medisch tintje, zoals sokken met pleisters, stethoscopen en rode bloedcellen. Exclusief voor de Vereniging Kinderkanker Nederland heeft Sokstudio.nl de kleurrijke Kanjerkettingsokken ontworpen.

Door het kopen van de vrolijke sokken steun je kinderen met kanker, want de volledige opbrengst van de sokken gaat naar de Kanjerketting! Wil jij de vrolijke en kleurrijke Kanjerkettingsokken aanschaffen? De sokken zijn exclusief verkrijgbaar in de webshops van www.kinderkankernederland.nl en www.sokstudio.nl. Je kan de sokken als particulier kopen, maar ook als bedrijf of organisatie. Koop de Kanjerkettingsokken en deel deze uit aan medewerkers, klanten en zakelijke relaties!

Kanjerkettingsokken voor jouw sportevenement?

Neem je binnenkort deel aan een sportevenement of sponsorloop, zoals de Dam tot Damloop, het Groot Verzet tegen Kanker (Mont Ventoux), de Alternatieve Vierdaagse 2021 of een lokaal hardloop-, wandel- of fietsevenement? Vereniging Kinderkanker Nederland loopt graag met je mee! Koop onze Kanjerkettingsokken en draag deze tijdens jouw sportevenement.