‘Een patiëntenorganisatie is er voor jou’

De wereld van jezelf kwijt zijn. De wereld van één grote waas. De wereld van grotere gevolgen dan je dacht. Dat is de wereld van 1 op de 2 Nederlanders die te maken krijgt met kanker. De kankerpatiëntenorganisaties bieden houvast. Hoe? Dat laat de nieuwe campagne ‘De wereld van’ zien. We nemen je mee in de werelden van Cherine, Berit, Jomaro, Karel, Nzinga en Mick. Echte mensen met echte verhalen over de impact van kanker op hun leven.

 

Vanaf vandaag zie je en hoor je hen terug op de radio en online in een gezamenlijke campagne van 21 verschillende kankerpatiëntenorganisaties waaronder Verening Kinderkanker Nederland.

Mildred Klarenbeek, directeur Vereniging Kinderkanker Nederland: “Deze campagne laat zien hoe cruciaal een patiëntenorganisatie is. Ook voor kinderkanker. Wij zetten onze eigen ervaringen al 35 jaar in voor de beste kindgerichte zorg. Dat heeft geresulteerd in het grootste kinderoncologische centrum van Europa; het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, waarvan ouders en zorgprofessionals beide eigenaar zijn.

Uniek voor een zorginstelling. En nog steeds kan iedereen die te maken heeft met kinderkanker elke dag bij onze vereniging terecht voor informatie en een luisterend oor. Omdat wij het zelf hebben meegemaakt, is voor ons een half woord genoeg. We geven passende tips en praktische informatie. Samen voor beter!”

‘De wereld van kanker is voor iedereen anders. Een patiëntenorganisatie is er voor jou.’ Weet jij wat we allemaal doen? Bekijk gerust onze website of neem contact met ons op. Telefoon: 030 - 242 29 44 of e-mail: info@kinderkankernederland.nl

 

Steun ons werk

  • Ouders, kinderen, jongeren en
    survivors blijven steunen
  • Werken aan betere zorg en nazorg
  • Kinderen steunen met de Kanjerketting

 

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws