Word jij onze nieuwe verenigingsbestuurder?

Wij hebben 2 mooie vacatures: vanwege statutaire wissel zoeken we 2 nieuwe bestuursleden (onbezoldigd) per november 2024. Met plezier en professionaliteit wordt er samengewerkt onder het motto Samen voor Beter. Het bestuur is een ervaringsdeskundig en toezichthoudend bestuur. De dagelijkse gang van zaken van de vereniging wordt uitgevoerd door een professioneel team en vele vrijwilligers onder de leiding van een directeur. 

Het bestuur werkt in commissies en wordt voorgezeten door een voorzitter. De commissies zijn verdeeld in strategie, financieel toezicht en werkgeverschap & bestuurlijke ontwikkeling. Het werken in commissies en de daarbij horende rollen en verantwoordelijkheden wordt op dit moment uitgewerkt.  Hierin is het bestuur aan het professionaliseren. Elke commissie heeft naast toezichthouder tevens een rol als sparringpartner, netwerker en klankbord.

Gezien de huidige samenstelling gaat een voorkeur uit naar kandidaten met toezichthoudende of algemeen bestuurlijke ervaring en/of financiële kennis en ervaring. Om al onze doelgroepen goed te kunnen vertegenwoordigen komen we ook graag in contact met een ouder van een overleden kind.

Reageren?

Stuur dan vóór 15 mei je motivatie en CV naar info@kinderkankernederland.nl. De gesprekken staan gepland op 28 mei, houd deze datum graag vrij. Voor meer informatie, neem contact op met Mildred Klarenbeek, directeur van de Vereniging Kinderkanker Nederland via 030 242 29 44/06 11676359 of met bestuurslid Juul Coumans via 06 20201617. We kijken uit naar je reactie.

Lees hier meer

Steun ons werk

  • Ouders, kinderen, jongeren en
    survivors blijven steunen
  • Werken aan betere zorg en nazorg
  • Kinderen steunen met de Kanjerketting

 

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws