Bijeenkomst voor gezinnen van een overleden kind

Op 2 juni organiseren we een middag voor gezinnen van een overleden kind. Iedereen is welkom: jong of oud(er) en of je kind nu kort geleden overleden is of al jaren terug. Het gemis is tijdloos.

We komen bij elkaar van 11.00u tot 14.00u in het Koetshuis van de Vereniging. Na de ontvangst met een kopje koffie of thee gaan we met elkaar in gesprek over het thema vakantie en gezinsactiviteiten. Vervolgens lunchen we met elkaar en aansluitend is er gelegenheid om een wandeling te maken of stenen te beschilderen.

Parallel aan het programma is er een kinderprogramma voor kinderen. Voor de lunch zullen de kinderen creatief aan de slag gaan en na de lunch zijn er allerlei leuke spelletjes voor ze om te doen. Kinderen kunnen ook geschminkt worden.

Deze bijeenkomst staat in het teken van lotgenotencontact, elkaar ontmoeten en met elkaar delen. We hebben aan een half woord genoeg en dit geldt ook voor kinderen. Neem, als je dat wil, een foto mee van je kind(eren) die je mist. We richten een tafeltje in, speciaal voor hen.

Wees welkom!

Locatie: Bunnikseweg 25, De Bilt
Je kan naast het pand gratis parkeren.

Bijeenkomst voor gezinnen van een overleden kind

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws