Nieuwe Kanjerketting website gelanceerd

De Kanjerketting is een initiatief van de VOKK, de belangenvereniging voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kinderkanker. De Kanjerkralen maken letterlijk zichtbaar wat voor kinderen zo ongrijpbaar is.

Kinderen en jongeren begrijpen door de Kanjerketting beter wat er met hen gebeurt en hierdoor krijgen ze grip op hun situatie. Ouders gebruiken de Kanjerketting om hun kind uitleg te geven over bepaalde ingrepen, maar kinderen zelf kunnen aan de hand van de ketting ook hun verhaal vertellen aan klasgenootjes of familieleden. Op de nieuwe website is te zien welke kralen er precies zijn en wat elke kraal betekent.

Steun de Kanjerketting

Om alle kinderen met kanker een Kanjerketting te kunnen geven, zijn er op de website tal van mogelijkheden voor sponsoring en donaties opgenomen. Bedrijven en particulieren kunnen bijvoorbeeld een kraal of een ketting adopteren. Maar het is in de nabije toekomst ook mogelijk om een actie of inzameling te organiseren via de site en zo de Kanjerketting te steunen. Kijk snel op www.kanjerketting.nl

De VOKK is verhuisd naar De Bilt

Niet alleen de site van de Kanjerketting is vernieuwd; ook de VOKK zelf is verhuisd van Nieuwegein naar De Bilt. Vanaf 8 december is de organisatie te vinden in het Koetshuis van Landgoed Oostbroek, pal naast het Prinses Máxima Centrum, waarvan de VOKK mede-initiatiefnemer is. De VOKK had al een vaste plaats in de centrale hal van het Máxima waar ouders en survivors terecht kunnen voor informatie en steun. Wie behoefte heeft aan rust en een luisterend oor, kan vanaf nu ook via een pad door een bloemenweide naar het Koetshuis wandelen, waar het nieuwe kantoor van de VOKK gevestigd is.

Elke week krijgen
10 kinderen kanker.
25% redt het niet.

We zijn blij met elke gift.

Steun ons werk

  • Ouders, kinderen, jongeren en
    survivors blijven steunen
  • Werken aan betere zorg en nazorg
  • Kinderen steunen met de Kanjerketting

 

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws