Eindejaarsdonatie? Doneer aan Vereniging Kinderkanker Nederland

Steun ons aan het einde van het jaar

Voor veel mensen staan de feestdagen gelijk aan geven. We geven cadeaus aan familie en vrienden. We geven geld aan mensen die het hard nodig hebben. En we doneren aan goede doelen. Wil jij dit jaar nog een donatie doen? Doneer aan Vereniging Kinderkanker Nederland en steun kinderen (en hun gezin) met kanker. Wij vertellen je graag meer over de donatiemogelijkheden.

Over Vereniging Kinderkanker Nederland

In ons land krijgen elk jaar 600 kinderen tussen 0 en 18 jaar kanker. Dat zijn tien kinderen per week. De behandeling van kinderkanker duurt lang en is heel zwaar. De Vereniging Kinderkanker Nederland is er voor iedereen die met kinderkanker te maken heeft (gehad). Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook daarna. Wij bieden een plek waar kinderen, ouders en andere betrokkenen terecht kunnen voor herkenning, steun, een luisterend oor, begrip, ervaringsdeskundige informatie en praktische tips.

Ambassadeurs aan het woord

De Vereniging Kinderkanker Nederland ontwikkelt tal van initiatieven en activiteiten, zoals de Kanjerketting en de Kanjerkralen. Daarnaast organiseren we gezinsvakanties, hebben we een maatjesprogramma en organiseren we bijeenkomsten. In onze webshop vind je folders, informatieve boeken, (voor)leesboeken, sieraden, polsbandjes en meer. Wil je weten wat al deze initiatieven betekenen voor kinderen met kanker? Bekijk de video.

Steun ons, zodat wij nog meer kinderen en hun families kunnen helpen tijdens ziekte, genezing, verlies en rouw. Wij bieden verschillende donatiemogelijkheden voor bedrijven, zoals een maandelijkse of een jaarlijkse bankafschrijving. Uiteraard kun je ook eenmalig een donatie doen. We zijn blij met elke gift, hoe klein ook! En helemaal mooi: onze vereniging heeft een ANBI-status. Zo zijn jouw giften aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en zijn wij vrijgesteld van schenk- en erfbelasting.