De tweede zondag van december is het WereldLichtjesDag. Als vereniging nodigen we alle gezinnen uit van een kind dat is overleden aan kanker, om samen onze geliefde kinderen in het licht te zetten.

De tweede zondag van december is het WereldLichtjesDag. Als vereniging nodigen we alle gezinnen uit van een kind dat is overleden aan kanker, om samen onze geliefde kinderen in het licht te zetten. Op deze dag worden overal ter wereld om 19.00 uur lichtjes aangestoken voor overleden kinderen. Zo gaat er 24 uur lang een golf van licht over de wereld.

Eerder organiseerden we op deze dag een kleinschalige lotgenotenbijeenkomst in Langbroek. Deze bijeenkomst vindt dit jaar voor de tweede keer plaats in het Koetshuis in de Bilt op Landgoed Oostbroek, 5 minuten wandelen vanaf het Prinses Máxima Centrum.

Ouders/verzorgers, broertjes en zusjes zijn welkom op zondag 10 december vanaf 16.00 uur. Het programma start om 16.30 uur, waarna we de bijeenkomst - na het ontsteken van de lichtjes om 19 uur - afronden. Het programma is informeel en passend bij Wereldlichtjesdag. Wij zorgen voor eten en drinken.

Vanwege de aard van de bijeenkomst vindt deze bijeenkomst uitsluitend live plaats. 
Adres van het Koetshuis is: Bunnikseweg 25 in De Bilt en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het Máxima. Naast het Koetshuis is gelegenheid om te parkeren.

Wil je je aanmelden voor de bijeenkomst? Vul dan onderstaand formulier in. 
 
 

Aanmelden Wereldlichtjesdag

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws