Najaarssymposium Vereniging Kinderkanker Nederland: 35 jaar samen voor betere kinderoncologische zorg!

35 jaar samen voor betere kinderoncologische zorg! Een dag vol herkenning, steun, ervaringsdeskundige informatie en praktische tips.

Heb je ook het gevoel dat je in een andere wereld bent sinds kinderkanker in je leven is gekomen? En heb je de behoefte met anderen ervaringen te delen die hetzelfde hebben meegemaakt? Over thema’s als behandelingen en de (late) effecten daarvan, omgaan met werk en je omgeving, veerkracht, emotionele veranderingen, rouwen om wat was en het leven met en na kinderkanker? Vind je het fijn om met anderen van gedachten te wisselen die hier ook ervaring mee hebben en je écht begrijpen?

Meld je aan!

Bezoek dan het najaarssymposium ter ere van het 35-jarig bestaan van de Vereniging Kinderkanker Nederland op 19 november a.s. in het Prinses Máxima Centrum. Ontmoeten en uitwisselen staan deze dag centraal. Meld je aan via de event website! Daar vind je ook meer informatie over het programma. Voor kinderen is er een speciaal parallel programma. 

Ontmoeten en uitwisselen centraal

Tijdens het symposium ontmoet je elkaar aan thematafels en in diagnosegroepen. Om verhalen uit te wisselen met anderen die met kinderkanker te maken hebben (gehad) en nieuwe kennis op te doen. Ook staan we stil bij de betekenis van ons werk. Welke toegevoegde waarde heeft de Vereniging Kinderkanker Nederland voor jou? Hoe blijven we de zorg samen verbeteren? We zijn benieuwd welke behoeften er nog meer zijn en hoe we daar met ons aanbod op kunnen blijven aansluiten. En we onderzoeken de kansen voor onze vereniging in de toekomst, zodat we samen verschil kunnen blijven maken. Voor onszelf en voor de generaties na ons. Samen voor beter.

 

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws