Bijeenkomst voor ouders van een overleden kind

Op woensdagavond 19 mei organiseren we een online bijeenkomst voor ouders van een overleden kind. Het thema van de avond is: ‘Wat is de plek van jullie overleden kind in jullie gezin?’.

Het overlijden van een kind laat een grote leegte achter en brengt intens verdriet met zich mee. Je kind is er niet meer en die afwezigheid is niet alleen voelbaar in huis, op feestdagen of vakantie maar vooral ook op de hele gewone alledaagse momenten. Iedereen ervaart dat anders en gaat daar anders mee om.

Rouwtherapeut en orthopedagoog Tanja van Roosmalen heeft ruime ervaring met het werken met gezinnen die met rouw te maken hebben. Zij zal tijdens deze bijeenkomst met ouders in gesprek gaan over “de plek” die overleden kinderen hebben binnen een gezin, ook als ze er niet meer zijn.

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie kan via tessa.vangastel@kinderkankernederland.nl. We nodigen je hierbij uit vragen en/of ervaringen rondom dit thema die je graag terug ziet komen tijdens de bijeenkomst, met ons te delen via dit e-mailadres.

Ontvang als eerste handige tips en informatie

  • Op de hoogte van acties
  • Ontvang het laatste nieuws